0
Evropske lige
Serbia v Russia UEFA Nations League

Serbia v Russia UEFA Nations League

ŠOK U GRČKOJ: Bivši fudbaler Valensije i učesnik Mundijala u Rusiji potpisao za drugoligaša!

Objavljeno: 24.09.24 u 20:46

Jedan od transfera koji su mnogima promakli.

Denis Čerišev, poznat po svojoj karijeri u španskom fudbalu, naročito tokom perioda provedenog u Valensiji, napravio je izuzetno interesantan i čudan korak u svojoj fudbalskoj karijeri.

Ovaj iskusni 33-godišnjak, koji je bio deo ruskog tima na Svetskom prvenstvu 2018. godine, gde je zabeležio impresivne nastupe i postigao gol protiv Hrvatske u četvrtfinalu, sada se upušta u novu fazu karijere.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FC Panionios GSS est. 1890 (@panionios_fc)

Nakon dve sezone u Veneciji, Čerišev je odlučio da nastavi karijeru u Grčkoj, gde će braniti boje Panioniosa, kluba iz drugog ranga grčkog fudbala.

Iako će igrati u manje prestižnoj ligi, grčki mediji ističu da je budžet Panioniosa prilično skroman, pa i sam Čerišev neće imati visoku platu u odnosu na ono što je ranije zarađivao u evropskim ligama. Panionios se ipak nada da će njegovo iskustvo doneti novu energiju u borbi za povratak u viši rang grčkog fudbala.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter