0
Fudbal
Partizan v Crvena Zvezda Mozzart Super League Season 2024/2025

Partizan v Crvena Zvezda Mozzart Super League Season 2024/2025

PIKSI JE ODUŠEVLJEN: Zvezdino „čudo od deteta“ će se naći na spisku reprezentacije za sledeće okupljanje!

Objavljeno: 24.09.24 u 11:40

Popularni „Mesi“ već dve godine igra na seniorskom nivou, prošle, a i ove sezone je Prvu ligu Srbije u dresu Grafičara igrao sa „pola snage“!

Mladi fudbaler Crvene zvezde, Andrija Maksimović, blistao je u svom prvom nastupu na 174. večitom derbiju, ostavivši snažan utisak na terenu.

Ovaj talentovani tinejdžer, rođen 2007. godine, bio je jedan od ključnih igrača u trijumfu Zvezde nad Partizanom, što nije prošlo nezapaženo ni kod selektora reprezentacije Srbije, Dragana Stojkovića Piksija.

Prema nezvaničnim informacijama MozzartSporta, Maksimović će uskoro dobiti poziv u seniorsku reprezentaciju Srbije za predstojeće kvalifikacione utakmice protiv Švajcarske 12. oktobra, i Španije 15. oktobra. Poziv u reprezentaciju usledio je kao priznanje za njegovu izvanrednu igru na derbiju, u kojem je bio stalan izvor problema za odbranu Partizana.

Maksimović je u prvi tim Crvene zvezde uvršten od strane trenera Vladana Milojevića, nakon što je Ognjen Mimović zbog povrede morao da pauzira. Njegov učinak u derbiju nije samo zadivio navijače, već i struku, što je dovelo do toga da se njegov potencijal prepozna i na reprezentativnom nivou.

Sa izuzetnom kontrolom lopte i tehničkom veštinom, Maksimović se već pokazao kao igrač koji bi mogao značajno doprineti i Crvenoj zvezdi, ali i srpskoj reprezentaciji u budućnosti. Očekuje se da će Milojević nastaviti da ozbiljno računa na ovog mladog fudbalera u nastavku sezone.

7
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter