0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - MAY 23: Head coach Savo Milosevic (L) and Sasa Ilic (R) of Partizan celebrate after winning the Serbian Cup Final match between FK Crvena Zvezda and FK Partizan at stadium Rajko Mitic on May 23, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

PARTIZAN ZOVE LEGENDU U POMOĆ: On menja Stanojevića? Navodno je viđen danas na stadionu!

Objavljeno: 24.09.24 u 16:09

Za sada nema potvrde da su razgovori vođeni o njegovom povratku.

Nakon povlačenja Aleksandra Stanojevića sa mesta trenera Partizana, spekulacije su počele da kruže oko mogućnosti da Savo Milošević ponovo preuzme crno-bele.

Milošević, koji je 2020. godine bio zamenjen Stanojevićem nakon svoje ostavke, sada se pominje kao glavna želja uprave kluba za povratak na klupu.

FOTO: Starsport

Priča je dodatno podgrejana informacijom da je Milošević navodno danas viđen na stadionu Partizana, prenosi Mozzart sport.

Iako nema potvrde da su razgovori vođeni o njegovom povratku, prisustvo Miloševića na stadionu Humska 1 može biti znak da se razmatra opcija njegovog angažmana. 

Fudbal Super League Season 2020-2021
Vojvodina v Partizan
head coach Savo Milosevic reacts
Novi Sad, 30.08.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Poziv Miloševiću u pomoć nije nikakvo iznenađenje. Ivica Iliev, povratnik na poziciju sportskog direktora, odlično je sarađivao svojevremeno sa Savom, a jednom je i pokušao da ga vrati u klub. I to baš onda kada je 2022. Stanojević završio svoj drugi mandat.

Tada je, navodno, Milošević pristao da se vrati, pa se sutradan predomislio, zbog čega se grdno zamerio pojedinim klupskim funkcionerima, pre svih predsedniku kluba Miloradu Vučeliću. A, onda je on isterao svoju ideju da za trenera postavi Iliju Stolicu, zbog čega je ostavku podneo – Ivica Iliev.

6
7
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter