0
Domaći fudbal
PARTIZAN ZVEZDA 160

FOTO: Starsport

PARTIZAN BLIŽI POSLEDNJEM NEGO PRVOM MESTU NA TABELI: Crno-beli u plej-aut zoni! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 24.09.24 u 08:31

Najubedljivija pobeda crveno-belih na stadionu Partizana!

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su dominantnu pobedu od 4:0 protiv Partizana u 174. Večitom derbiju, koji je odigran na stadionu Partizana u Humskoj ulici. Ova ubedljiva pobeda dodatno je učvrstila poziciju Zvezde na vrhu tabele Superlige Srbije.

Zvezda je u utakmicu ušla nakon tesnog poraza od Benfike u Ligi šampiona (1:2), ali sa odličnim nizom od pet uzastopnih pobeda u domaćem prvenstvu. S druge strane, Partizan je bio pod pritiskom nakon neočekivanog poraza od OFK Beograda (2:3) u Zaječaru, što je ovaj derbi činilo ključnim za njihov povratak u borbu za vrh tabele. Međutim, crveno-beli su bili neumoljivi – het-trikom Šerifa Endiaja i golom Silasa stigli su do ubedljivog trijumfa, najubedljivijeg u istoriji derbija na stadionu Partizana.

Na tabeli, Crvena zvezda sada ima 22 boda uz utakmicu manje, dok je Partizan, sa dve utakmice manje i 11 osvojenih bodova iz sedam mečeva, pao na deveto mesto. Mladost i OFK Beograd dele drugo i treće mesto sa po 19 bodova, dok Čukarički i Radnički Niš zaokružuju top pet sa 17, odnosno 15 bodova.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)


Standings provided by Sofascore

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter