0
Kladionica
viber image 2024 09 24 15 14 25 995

FOTO: PROMO

OČEKUJU NAS PADAVINE DO KRAJA SEPTEMBRA!

Objavljeno: 24.09.24 u 15:50

Saznajte šta će sve padati sa neba tokom narednih dana.

Dok se septembar bliži kraju, mnogi se pitaju da li će moći još malo da uživaju u suncu i uhvate letnju boju dok ponovo ne zahladni.

Mnogi su ove godine izabrali da letuju u septembru i uhvate poslednju priliku da vide Grčku, Tursku i uživaju u svojim omiljenim destinacijama. Neki su, sa druge strane, odabrali malo drugačiji plan letovanja i izabrali mesta gde je toplo tokom cele godine, poput Egipta, Tunisa, ili sve popularnijih Maldiva i Zanzibara.

Šta nas čeka u Srbiji do kraja septembra?

Nakon promenljivog početka sedmice sa suncem i povremenim pljuskovima, očekuje nas pretežno sunčano vreme sa temperaturama iznad 20 stepeni. Dok se leto polako oprašta, a jesen kuca na vrata, AdmiralBet nastavlja da vas obasipa vrelim promocijama!

Prema AdmiralBet prognozi, do kraja septembra će sa neba padati samo vredne nagrade! Epski Prize Drop od 1.200.000 dinara u kešu je u punom jeku, a sada je vreme za završnu 3. fazu i Bogovski Prize Drop.

Do kraja septembra, svakog dana imaćete šansu da zgrabite deo nagradnog fonda. Zavrtite popularne slotove poput Gates of Olympus i Zeus vs Hades i dozvolite bogovima da vas obaspu bogatstvom! Sve epske nagrade dostupne su svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs.

Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Od sada, sve novoregistrovane AdmiralBet igrače očekuje 10 dana besplatne igre – 10 za sport i 10 za slot, potpuno odvojeno! Sve što je potrebno je da se registrujete, verifikujete svoj nalog i igrajte na naš račun.

Priključite se zabavi i testirajte svoju sreću, možda baš vas čekaju epske nagrade!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter