0
Domaći fudbal
Ivica Iiev FK Partizan promocija
photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ivica Iiev FK Partizan promocija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ILIEV UDARIO NA PARTIZANOVE STRANCE: „To su amateri!“

Objavljeno: 24.09.24 u 10:20

„Ne može da se kaže za takve igrače da su pojačanja.“

Nakon ubedljivog poraza Partizana od Crvene zvezde u 174. Večitom derbiju, emocije su još uvek prisutne među crno-belima.

Zvezda je u ponedeljak zabeležila istorijsku pobedu od 4:0 na gostovanju u Humskoj, čime se na tabeli odvojila na velikih 11 bodova prednosti. Domaćin nije iskoristio svoje prilike, dok su gosti dominirali i iskoristili šanse koje su im se ukazale.

Novi-stari sportski direktor Partizana, Ivica Iliev, nije skrivao nezadovoljstvo trenutnim stanjem u timu, posebno kada je reč o kvalitetu stranaca. U intervjuu za Sportski žurnal, Iliev je dao oštru ocenu učinka tima i situacije u klubu.

Poražavajuća partija Partizana… Zvezda je mnogo iznad Partizana. Čestitam večitom rivalu. Ovo je prvi meč otkad sam se vratio i jasno je da je potrebno mnogo toga da se uradi, ali nisam znao da baš ovoliko mora da se promeni… Gotovo svaku utakmicu igramo bez dvojice, trojice igrača u ofanzivnom delu, što je stvarno razočaravajuće. To je, možda, najlošiji tim Partizana u poslednjih 30, 40 godina – izjavio je Iliev.

On je posebno istakao problem selekcije igrača i stranaca u timu:

Selekcija je stvarno razočaravajuća… Stranci? Ne može da se kaže za takve igrače da su pojačanja, kad imaju neverovatnu inferiornost. Čak mogu reći – amaterski igrači, poniženje za ovaj klub. Neko će reći da sam grub, ali hoću da budem takav jer moramo da se otreznimo i budemo svesni da se, nažalost, ne takmičimo sa Zvezdom… Šta se dogodilo poslednjih par godina, zaista ne znam, ali ovo je mnogo, mnogo ne loše… očajno – rekao je Iliev bez dlake na jeziku.

Na kraju, Iliev je osvetlio i probleme sa kojima se klub suočava u vezi sa rastankom od pojedinih igrača.

Takva dominacija Zvezde… Toliko su odmakli da, jednostavno, Partizan mora da se resetuje i da shvatimo da je ovo realnost, da iz nje ponovo stvaramo nešto novo. Nažalost, limitirani smo jer mnogo je igrača kojima je mnogo lepo u Beogradu, imaju najveće ugovore u karijerama i niko ih neće i onda mi ne možemo da ih se rešimo. To su sve ogromni problemi koje ne znam kako ćemo da rešimo, biće velike muke – zaključio je Iliev.

11
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter