0
Domaći fudbal
Partizan v Crvena Zvezda Mozzart Super League Season 2024/2025

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: „Ovaj rezultat oslikava razliku u klasi, za svaki gol razlike igrači dobijaju jaču premiju“

Objavljeno: 23.09.24 u 22:18

“ Ovo je igra i rezultat koji smo čekali i dočekali. Realno oslikava razliku u klasi između Zvezde i Partizana u svakom smislu“

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su slavili u 174. večitom derbiju. Oni su savladali ekipu Partizana sa velikih 4:0 i to na stadionu crno-belih.

Ova pobeda je postala najubedljiviji trijumf crveno-belih u gostujućim derbijima, čime su nadmašili prethodne rezultate u kojima su tri puta slavili sa 4:1.

Nakon ovog meča, oglasio se i generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić. On je rekao da je sve ovo realnost, te da je rekao igračima da će dobiti po premiju za svaki gol posebno.

– Ovo je igra i rezultat koji smo čekali i dočekali. Realno oslikava razliku u klasi između Zvezde i Partizana u svakom smislu. Svaka čast momcima i stručnom štabu. Danas na sastanku sa igračima sam im rekao da imaju premiju ne samo za pobedu nego za svaki gol razlike posebno. Želeo sam ubedljivu pobedu, jer mi to možemo, to nama pripada – rekao je Terzić, prenosi zvanični sajt kluba

On je istakao da Zvezda veliku zahvalnost duguje i navijačima na podršci koju pružaju klubu.

Pokazali smo da se višegodišnji rad isplaćuje na najbolji mogući način. Potvrdili smo da imamo veliki kvalitet, koji će tek doći do izražaja u narednom periodu. Zvezdaši mogu da budu ponosni na spektakularnu pobedu u večitom derbiju i trijumf, koji je usrećio sve navijače našeg kluba. Idemo dalje još jače i još bolje – istakao je Terzić.

14
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter