0
Fudbal
fc boca

FOTO: Printscreen/Youtube/Fanatiz

VELIKA TRAGEDIJA U ARGENTINI: Malog dečaka udarila struja dok je slavio gol na „Superklasiku“.

Objavljeno: 23.09.24 u 08:45

Stravično.

Velika tragedija zadesila je Buenos Aires tokom derbija između Boke Juniors i River Plejta, kada je 12-godišnji dečak stradao u stravičnoj nesreći proslavljajući gol svog omiljenog tima, koji je kasnije poništen.

Prema izveštajima lokalnih medija, dečak se bosonog popeo na krov svoje kuće u trenutku kada je Boca postigla gol u nadoknadi vremena, ali ga je nažalost udarila struja. Kada je policajka stigla na lice mesta pokušavajući da mu pruži pomoć, i nju je pogodio strujni udar.

Policajka, koja je takođe veliki navijač Boke, prebačena je u bolnicu bez vitalnih znakova, ali su lekari uspeli da je reanimiraju uz pomoć defibrilatora. Ona se sada nalazi u stabilnom stanju, dok se oporavlja od šoka koji je pretrpela tokom incidenta.

Gol koji je doveo do ove tragedije, iako je na kratko doneo oduševljenje među navijačima Boke, na kraju je poništen nakon pregledanja VAR snimka, što je dodatno obeležilo ovaj tragičan događaj.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter