0
Domaći fudbal
Partizan v Crvena Zvezda Mozzart Super League Season 2024/2025

FOTO: STARSPORT

POVREĐENI STANOJEVIĆ NAKON ISTORIJSKE BRUKE: „Nemam problem da odem, ali kome sam se ja to prodao?!“

Objavljeno: 23.09.24 u 21:38

„Nezadovoljni navijači su razbili staklo, pogodilo nas staklo, raseklo me, nije bilo fizičkog obračuna“

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su slavili u 174. večitom derbiju. Oni su savladali ekipu Partizana sa velikih 4:0 i to na stadionu crno-belih.

Ova pobeda je postala najubedljiviji trijumf crveno-belih u gostujućim derbijima, čime su nadmašili prethodne rezultate u kojima su tri puta slavili sa 4:1.

Aleksandar Stanojević obratio se novinarima na konferenciji nakon meča i objasnio šta se desilo u incidentu sa navijačima.

– Nezadovoljni navijači su razbili staklo, pogodilo nas staklo, raseklo me, nije bilo fizičkog obračuna. Staklo se razbilo, imali smo krvi. Malo je neprijatno da ne pravimo neki teatar ili nešto – objasnio je trener Partizana.

Potom je prokomentarisao i poruke sa tribina.

– Dobro. Stanoje odlazi je normalna poruka. Poštujem poruku navijača. Sa druge strane: „Prodao si klub Stanoje“. To je jedna odvratna poruka i ona ne može na mene da se odnosi. To „Stanoje odlazi“, to ćemo videti. To je najmanji problem. Ja sam otišao kada sam osvojio 98 bodova. Nemam problem da odem. Nisam neko ko beži. Ali da sam se prodao… Kome?

8
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter