0
Domaći fudbal
FK Partizan

from left Arandjel Stojkovic, Mihajlo Ilic, goalkeeper Aleksandar Jovanovic, Nikola Antic, Franck Kanoute and Kristijan Belic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between IMT and Partizan at stadium FK Vozdovac (JNA) on September 03, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JOVANOVIĆ IZREVOLTIRAN: Ne mogu da verujem šta se dozvolilo, ja ne vidim izlaz iz ovoga! (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.24 u 21:59

Golman crno-belih se otvorio nakon poraza u večitom derbiju!

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su slavili u 174. večitom derbiju. Oni su savladali ekipu Partizana sa velikih 4:0 i to na stadionu crno-belih.

Ova pobeda je postala najubedljiviji trijumf crveno-belih u gostujućim derbijima, čime su nadmašili prethodne rezultate u kojima su tri puta slavili sa 4:1.

Nakon meča oglasio se golman crno-belih Aleksandar Jovanović, koji je bio vidno nervozan i ljut nakon večitog derbija.

„Ne mogu da verujem šta se dozvolilo, kad sam dolazio nisam verovao da je ovako. Nije vruća glava, reći ću vam sutra isto ovo, ne želim ni sa kim da se svađam sa svima hoću da budem okej, ali jednostavno ovo je problem na mnogo višem nivou. Ja sam siguran da niko nije srećan zbog svega ovoga i ovo svi vidite, a ima mnogo stvari o kojima ne bi trebalo da pišete. Ja ću otići iz kluba sutra, nije mi problem, igraću negde za par stotina hiljada evra i nije mi problem. Šta smo dozvolili da se napravi od ovakvog kluba i svi pokušavamo, trudimo se, ali mi stvarno nemamo kvaliteta i to je činjenica. Ovo je prosečna ekipa i meni ovo danas nije izgledalo kao derbi i verujem da nikome ovo ne odgovara. Možda nekome i odgovara i da li neko vidi svesno kako se klub srozao. Ja volim ovaj klub, ali neću nekome da se zamerim i daću sve od sebe da ostanem i nije dobro, a ne vidim ni neki izlaz iz ovoga“, rekao je iskreni Jovanović.

11
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter