0
Domaći fudbal

goalkeeper Vladimir Stojkovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Vojvodina v FK Partizan Novi Sad, 25.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

HRABRO, HRABRO I POBEDA: Stojković poslao poruku pred derbi!

Objavljeno: 23.09.24 u 16:05

Evo šta je nekadašnji golman Partizana poručio.

Predstojeći 174. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde u ponedeljak u 19:00 donosi neizvesnost i veliku napetost. Čovek koji je navikao na atmosferu ovog meča je sigurno Vladimir Stojković.

„Jedna od najvećih naših utakmica… Može mnogo loše da se vidi, a može i ono najbolje da se vidi iz tebe. Na tebi je da prikažeš ono najbolje jer bukvalno te cela država gleda i mislim da je poenta fudbala u tome da ih što više godišnje bude i da se što više igraju i zbog navijača i zbog takmičarskog duha. Jer drugačije je kada igrate pred punim stadionom, kada je tako važna utakmica i kada svi pričaju o njoj tako da je, po meni, to utakmica gde može mnogo da se dobije ako si fokusiran i inteligentan, a ako ne, može mnogo i da se izgubi, nažalost“ – kaže Stojković za FK Partizan kanal na Jutjubu.

Osećaj kada izađe u Humsku pred navijače jednaje od onih koji ostaju za čitav život.

„Prelep je osećaj tih prvih deset metara kada se izađe iz tunela, kada navijači vide naše igrače, kada krenu da skandiraju svi, oseti se neka energija, samim tim se stvara dodatna odgovornost kad si na zagrevanju“ – i za kraj dodaje poruku:

„Hrabro, hrabro i pobeda“, zaključio je bivši srpski reprezentativac.

3
6
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter