3
Domaći fudbal
Partizan v Crvena Zvezda Mozzart Super League Season 2024/2025

FOTO: STARSPORT

GROBARI VIŠE NEMAJU STRPLJENJA: Odjekivalo Humskom – Stanoje odlazi! (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.24 u 20:18

Nisu zadovoljni navijači Partizana.

Tokom poluvremena večitog derbija protiv Crvene zvezde, u kojem je Partizan gubio sa 2:0, izrazito nezadovoljstvo navijača crno-belih bilo je vidljivo.

Na tribinama se mogla čuti poruka upućena treneru Aleksandru Stanojeviću: „Stanoje, odlazi“.

Partizan v Crvena Zvezda Mozzart Super League Season 2024/2025
FOTO: STARSPORT

Stanojevićev treći mandat na klupi Partizana se pokazao kao izuzetno težak, jer je klub doživeo seriju neuspeha, uključujući ispadanje iz svih evropskih takmičenja u kvalifikacijama, dok ni rezultati u domaćoj Superligi nisu zadovoljavajući.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sportske.net (@sportskenet)

9
0
3 Komentara
  1. Hahahahaha kako sam i pisao prosle sedmice bice ovo najveca pobeda Zvezde ikada potop raspali smo se zahvaljujuci tupavom Stanojevicu i upravi koja je dovela pojacanja za .urac .bem im .eme .ovna . Ivice Iliev napravices ti .oj .urac a ne Eropski Partizan .ebote oni sto su te vratili !!! UPRAVA POPASLA TRAVU NA STADIONU I JOS CE MNOGO VISE DA PASU

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahahahaha kako sam i pisao prosle sedmice bice ovo najveca pobeda Zvezde ikada potop raspali smo se zahvaljujuci tupavom Stanojevicu i upravi koja je dovela pojacanja za .urac .bem im .eme .ovna . Ivice Iliev napravices ti .oj .urac a ne Eropski Partizan .ebote oni sto su te vratili !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter