1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

FSS ODRADIO PROVERU STADIONA PARTIZANA: Doneta odluka o odigravanju 174. večitog derbija! (FOTO)

Objavljeno: 23.09.24 u 11:50

Igraće se!

Fudbalski savez Srbije potvrdio je da će 174. večiti derbi biti odigran prema ranije dogovorenom rasporedu, u 19.00 časova.

Ova odluka doneta je nakon nedavnih incidenta, a koji su se desili u noći između subote i nedelje, kada je grupa navijača provalila na teren stadiona u Humskoj i izazvala ozbiljnu štetu zapalivši ga nakon što su prethodno polili benzinom i kiselinom.

Zbog ovog vandalizma, teren je morao biti temeljno pregledan. Iako je ranije najavljeno da će konačna odluka biti doneta danas, delegacija FSS je zajedno sa predstavnicima Partizana i Crvene zvezde izvršila inspekciju terena, nakon koje je utvrđeno da su svi uslovi ispunjeni za održavanje derbija.

Inspekciji su prisustvovali Nebojša Avramović i Živko Šljukić iz Partizana, kao i Goran Negić i Stefan Dičić iz Crvene zvezde, što je omogućilo da se potvrdi bezbednost i spremnost terena za predstojeći susret.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
1
1 Komentara
  1. To nisu učinili navijači već bolesnici koji moraju biti pronađeni i poslani na lečenje u psihijatri zatvorenog tipa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter