0
Fudbal
INTER MILANO DOLAZAK UEFA EUROPE LEAGUE

INTER MILANO DOLAZAK UEFA EUROPE LEAGUE

BIVŠI NAPADAČ REPREZENTACIJE ITALIJE PROZIVA JEDNOG OD NAJVEĆIH: „Kristijano Ronaldo ne zna da igra fudbal!“ (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.24 u 08:58

Njemu je jedini cilj da postigne gol!

Kristijano Ronaldo, iako u svojoj 40. godini, nastavlja da briljira na terenu, ovog puta u Saudijskoj Arabiji, čime dodatno učvršćuje svoj status jednog od najvećih fudbalera u istoriji ovog sporta.

Njegova postignuća, kako individualna tako i sa timovima, teško je u potpunosti obuhvatiti, ali, verovali ili ne, postoje i oni koji tvrde da Ronaldo zapravo „ne zna da igra fudbal“.

Jedan od najglasnijih kritičara Ronalda je bivši italijanski fudbaler Antonio Kasano, koji je po završetku igračke karijere postao poznat po kontroverznim izjavama koje često podižu prašinu u javnosti.

U nedavnom gostovanju u jednoj emisiji, Kasano nije štedeo reči kada je govorio o portugalskoj superzvezdi, jasno izražavajući svoje mišljenje:

Ronaldo ne zna da igra fudbal! Može da postigne tri hiljade golova, ne zanima me! Iguain, Aguero, Benzema, Levandovski, Ibrahimović i Suarez su znali kako da povežu igru svog tima. Oni su razumeli mnoge aspekte igre, za razliku od Kristijana Ronalda, čiji je jedini cilj uvek bio da postigne gol -rekao je Kasano bez imalo ustručavanja.

Ove oštre reči dolaze od nekoga ko je, uprkos ogromnom talentu, zbog različitih faktora van terena, nikada nije u potpunosti ispunio svoj potencijal, što dodatno stavlja njegovu izjavu pod lupu kritičara.

Cassano: „CR7 doesn’t know how to play football. He could score 3000 goals, I don’t give a fuck. Higuain, Agüero, Benzema, Lewandowski, Ibrahimovic and Suarez knew how to link-up with the team. They knew how to do a lot of things, unlike Ronaldo who’s only objective has always been to score.“
byu/SubstantialSquash475 insoccer

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter