0
AdmiralBet ABA Liga

Jurica Golemac Crvena Zvezda - Cedevita Olimpija ABA Liga Beograd, Srbija 23.5.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TRENER DUBAIJA JASAN POSLE VELIKE POBEDE: Evo šta je poručio nakon rušenja Zvezde!

Objavljeno: 22.09.24 u 21:36

Poruka šefa struke tima iz UAE.

Crveno-beli su u prvom kolu regionalnog takmičenja poraženi od novog tima u ABA ligi Dubaija rezultatom 86:84.

Nakon meča oglasio se i Jurica Golemac na konferenciji za medije.

– Čestitam igračima i navijačima. Snovi se ostvaruju. Prvi meč i prva pobeda. Sve zasluge idu organizaciji i igračima. Dali smo sve da se ovo ostvari. Igrači su se zaista borili. Zvezda je imala samo šest ofanzivnih skokova i to je bio klju pobede. Nije bilo realno da sve vreme vodimo, ali pokazali smo karakter i slavili. Čestitam navijačima, iznenađen sam što ih je bilo u ovom broju, dali su nam energiju i pokazali da će biti teško da nas dobije bilo ko sa ovakvim navijačima – počeo je priču Golemac.

Objasnio je da će sezona biti dugačka, te da svaki put moraju da se pripremaju na isti način.

– Liga je dugačka, biće uspona i padova. Imamo vremena za pripremu i odmor. Svaku utakmicu gledamo samo onu sledeću, gledamo pobedu sa samopouzdanjem. Najbitnije je da se ovako uvek borimo. Kada igrate protiv aktuelnog šampiona lako je da imaš motivaciju, ali ovako moramo da igramo uvek. Moramo ostati ponizni i bistri za svaki meč – dodaje.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter