0
Domaći fudbal

navijaci grobari jug vatra Superliga Srbije, derbi, Crvena Zvezda - Partizan Beograd, Srbija 27.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OGLASILI SE I GROBARI POVODOM SKANDALA NA STADIONU U HUMSKOJ: Ko je to bio na sastanku sa Vazurom?!

Objavljeno: 22.09.24 u 23:27

Bitno saopštenje!

Fudbalski klub Partizan obavestio je javnost da je tokom prethodne noći teren na stadionu u Humskoj ozbiljno oštećen. Ovaj incident je posebno zabrinjavajući, s obzirom da je sutra zakazan jedan od najvećih sportskih događaja u Srbiji – večiti derbi.

A sada su se oglasili i Grobari, čije saopštenje prenosimo u celosti i neizmenjeno.

„Nažalost, uvučeni smo u prljavu borbu u kojoj smo primorani da se ponovo oglašavamo na način koji nije svojstven navijačkom pokretu, ali moramo da pojasnimo dešavanja za koje smo indirektno mi prozvani, kao i dezinformacije koje se danima puštaju u javnost.Nakon što su Vazurini rent-a navijači doživeli propast u Zaječaru, kada su se pojavili u dvocifrenom broju (malo više nego na vratima klubova gde rade) iako je klub kupio 500 karata za njih, dotični je nastavio sa uništavanjem kluba. Osim svečane lože koja je sređena i renovirana stadion se raspada, a Miloš Vazura se drznuo da upire prstom u Grobare i lepi etikete kriminalne grupe.

Kada se već puštaju neki snimci u javnost, svesni kamera koji postoje na stadionu, zahtevamo od uprave kluba da puste u javnost snimke da se vidi ko je dolazio na sastanak sa Milošem Vazurom, i ko je ušao u prostorije kluba u SC Teleoptik?

Za sutra su nam ovi momci režirali novu predstavu, pa su spremili parolu „uprava napolje“ koju će pokušati da okače na utakmici, dok su u pauzi za sok sedeli upravo u prostorijama istih ljudi koje „hoće da teraju“, a kasnije su Vazurini plaćenici pokušali da obiju naše navijačke prostorije na stadionu, na očigled policije koja je sve to gledala na 10m od njih i raspoređena po okolnim ulicama, očito čekajući kao njihova zaštita.

Krijući se iza imena grupe koju su maltene svi časni članovi napustili, ova grupa odmetnika koja je oterana sa tribine jer je htela da stavlja lični interes ispred interesa kluba i tribine pokušava da izmanipuliše neupućene ljude i tako pridobije brojku na sutrašnjem derbiju, i zato ne nasedajte na priče da je bilo koja grupa sa juga među njima.

Nema kompromisa sa uništiteljima Partizana!

Žele dušmani da uništiš se ti, al’ ne daju to znaj Verni Grobari!“ – stoji u saopštenju najvatrenijih navijača Partizana.

8
18
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter