2
Domaći fudbal
Aleksandar Jovanovic

FOTO: Printscreen/Youtube/ FK Partizan

KAPITEN PARTIZANA JE JASAN: „Igramo kod kuće. Ko god tu dođe nije favorit!“ (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.24 u 13:10

„Daćemo sve od sebe da ostvarimo trijumf.“

Golman Partizana, Aleksandar Jovanović, podelio je svoja očekivanja pred predstojeći 174. večiti derbi protiv Crvene zvezde, koji će se odigrati u ponedeljak u 19 časova. Jovanović je izrazio optimizam povodom forme tima.

– Raduje me ono što sam video prethodnih 7-8 dana na treningu. Svesni smo da smo imali loš period iza nas. Fokusiramo se na sutra. Ne treba veliki motiv. Daćemo sve od sebe da ostvarimo trijumf -izjavio je Jovanović.

Na pitanje o tome da li očekuje da ponovo bude jedan od ključnih igrača derbija, Jovanović je odgovorio:
Ja se za svaku utakmicu spremam isto. Daću sve od sebe i da sutra pomognem ekipi i donesem bod i bodove. Daću sve od sebe da pomognem ekipi.

Govoreći o Aleksandru Kataiju, jednom od igrača Crvene zvezde koji mu je ranije zadavao probleme, Jovanović je rekao:
Poštujem Kataija, izvanredan igrač. Ali, ne bih se fokusirao na jednog igrača Zvezde. Trenutno imaju jako dobar tim. Spremamo se za njihov kolektiv. Još jednom se ponavljam, daćemo sve od sebe da izađemo jači sutra posle utakmice.

Zvezda ima opasne napadače, ali Jovanović je naglasio da Partizan ima jasan plan:
Analiziram svakog igrača sa stručnim štabom. Sigurno da im je ofanzivna strana jači deo, ko god da počne. I prošle godine je bila ista priča i na kraju se određeni deo utakmice završavao kako smo mi hteli. Ne bih previše dužio, igramo 90 minuta i igramo kod kuće. Ko god tu dođe nije favorit – zaključio je Jovanović.

1
1
2 Komentara
  1. U normalnim okolnostima svaki derbi bi bio uvek neizvestan bez obzira u kakvoj su formi timovi! Ali mi odavno nemamo te normalne okolnosti! Timove nam vode strucnjaci koji su pokazali I dokazali svoju strucnost u evropskim utakmicama!
    Kad se na to doda uticaj kladionica I politike, tu vise ne moze biti reci o sportskom nadmetanju! Bez obzira kakav rezultat bio, to nece biti pravi sportski rezultat jer ce biti unapred vec odredjen!
    A da je to istina, pokazuje nam upravo jedna od cinjenica da su uskraceni komentari na konferencijama uoci utakmica koje vodi „briljantna“ Biljana Obradovic iz Fk Partizan!
    Ne znam samo kako je moguce da mnogi ne shvataju da postoje tu gde jesu samo zbog navijaca, a ne zbog svojih licnih interesa!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter