0
Ostali sportovi

during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 3 match between Partizan and Crvena Zvezda at Belgrade Arena on May 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

VAŽNE VESTI ZA GROBARE: Partizan častio navijače – besplatno na večiti derbi!

Objavljeno: 21.09.24 u 14:54

„Na konačan rezultat najmanji uticaj ima trenutni kvalitet oba protivnika“

Rukometaši Partizana će u nedelju od 18.00 časova odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde u okviru večitog derbija Superlige Srbije.

Partizan je odlučio da obraduje svoje navijače tako što će ulaz na meč biti besplatan. Crno-beli su pozvali svoje pristalice da dođu u što većem broju i napune tribine kako bi podržali ekipu u ovom važnom duelu.

Trener Partizana, Đorđe Ćirković, izneo je svoja očekivanja pred meč, naglašavajući značaj podrške publike u jednom od najvećih sportskih rivaliteta u Srbiji.

– Svi znamo da je derbi jedna vanvremenska utakmica u svim sportovima, iz prostog razloga što na konačan rezultat najmanji uticaj ima trenutni kvalitet oba protivnika. Tako će biti i u ovom slučaju. Ja imam sreću da, kada sam video momke u Novom Sadu posle utakmice, zatekao sam ih zadovoljne, a ne srećne. Za mene je to bilo vrlo važno i video sam jednu dozu odgovornosti i zrelosti. U tom trenutku oni su bili potpuno svesni da za tri dana imaju izuzetno važan meč. Ništa nas ne zavarava njihov nerešen rezultat iz prvog kola sa Vranjem, jer u slučaju da ovde izbore pozitivan ishod, sve bi bilo zaboravljeno. Identično je i sa naše strane. Ono dobro što smo uradili pre tri dana bilo bi poništeno ovde negativnim rezultatom. Iako je malo vremena za pripremu, iako imamo čudne termine za treniranje, pa biramo da li da ručamo ili da treniramo, sve su to neke okolnosti koje pozivaju na dodatni oprez. Mi smo svesni da posle rezultata u Novom Sadu nema nazad i da za nas u narednih 7-8 meseci i ,,male utakmice’’ postaju velike – zaključio je šef stručnog štaba crno-belih.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter