0
Košarka

FOTO: X/ @kkcrvenazvezda

TEODOSIĆ OTVORIO DUŠU: Bilo je mnogo talentovanijih od mene, ja neću biti zamenjen ako pogrešim! (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.24 u 09:22

„Za sebe nisam smatrao da sam nešto preterano veliki talenat“

Srpski košarkaški virtuoz Miloš Teodosić produžio je ugovor na još jednu sezonu sa Crvenom zvezdom, čime će nastaviti da nosi dres crveno-belih.

Iako je poznat po tome što retko daje intervjue i pojavljuje se u medijima, Teodosić je napravio izuzetak i gostovao u podkastu kod Edina Avdića. U tom razgovoru, otkrio je niz zanimljivih detalja iz svoje karijere.

– Iskreno, za sebe nisam smatrao da sam nešto preterano veliki talenat, mislio sam da sam talentovan, da znam da igram. U mojoj generaciji bilo je mnogo boljih i talentovanijih igrača – rekao je Teodosić u podkastu „X&O’s“.

Poznat po neverovatnim asistencijama i vizionarskoj igri, Teo je sa osmehom reagovao na konstataciju da ne zazire od grešaka na terenu.

– Vraćamo se na to da neću biti zamenjen ako pogrešim. Ako napravim to tri puta, ja bih sam sebe zamenio.

Posebno zanimljiv deo razgovora bio je vezan za njegove godine provedene u moskovskom CSKA, gde je igrao šest sezona i osvojio Evroligu.

– CSKA je na to veoma pazio. Eto za tih šest godina ne mogu da kažem da je bio ijedan igrač da meni nije bio, da kažem simpatičan. Bilo je igrača sa kojima sam super, sa kojima sam odličan, ali nije bilo igrača za kojeg mogu da kažem da sa njim ne mogu ni kafu da popijem – zaključio je Teodosić.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter