0
Fudbal
dinamo

FOTO: Printscreen/Instagram/gnkdinamo

SLAVEN BELUPO PONIZIO DINAMO: Zagrepčani doživeli novu sramotu, primili četiri komada i produbili krizu!

Objavljeno: 21.09.24 u 19:44

Nakon Hajduka i Bajerna, sada je i Slaven pobedio šampiona Hrvatske!

Nakon teškog poraza od Hajduka prošlog vikenda, fudbaleri zagrebačkog Dinama doživeli su novi udarac. U okviru 7. kola Prve HNL, Slaven Belupo ih je u Koprivnici deklasirao rezultatom 4:1, produbljujući krizu višestrukog šampiona Hrvatske.

Iako je Dinamo poveo u 32. minutu golom Bruna Petkovića, prednost su brzo izgubili. Slaven Belupo je izjednačio u ključnom trenutku, kada je Ljuban Crepulja pogodio u nadoknadi prvog poluvremena, što je potpuno preokrenulo tok meča.

U drugom poluvremenu, vršilac dužnosti trenera Sandro Perković pokušao je izmenama da oživi svoj tim, ali bezuspešno. Od 67. minuta Dinamo je doživeo potpuni kolaps. Adrian Liber je doneo preokret domaćinu, dok je Ivan Dolček, asistent kod drugog gola, povisio na 3:1. Konačnih 4:1 postavio je Ilija Nestorovski u 77. minutu, čime je Dinamo primio još jedan bolan udarac.

Ovaj poraz dolazi nakon nedavnog debakla protiv Bajerna (9:2), čime su se problemi Dinama samo produbili. Zagrebački klub je sada čvrsto na trećem mestu na tabeli, sa utakmicom više i bodom manje od Hajduka i Rijeke.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter