0
ATP

FOTO: Tviter/@usopen

RAT SE NASTAVLJA: Kirjos ponovo udario na Sinera!

Objavljeno: 21.09.24 u 16:31

Kirjos još uvek nije oprostio Sineru!

Australijski teniser Nik Kirjos ponovo je u centru pažnje zbog svojih oštrih izjava usmerenih prema Janiku Sineru, nakon doping kontroverze.

Siner je bio pozitivan na doping testu, ali je utvrđeno da je klostebol, zabranjena supstanca, nenamerno dospela u njegov organizam u veoma malim količinama. Uprkos tome, teniska zajednica oštro je kritikovala nadležne organe, optužujući ih za pristrasnost prema Sineru, dok je Kirjos dodatno zaoštrio situaciju.

Australijski teniser, koji se zbog povreda i drugih problema već dve godine ne takmiči aktivno, i dalje tvrdi da je Italijan koristio nedozvoljena sredstva. Kirjos je nekoliko puta javno kritikovao Sinera, a u celu priču upletena je i njegova bivša devojka Ana Kalinskaja, sadašnja partnerka italijanskog tenisera.

Prošlo je skoro mesec dana od početka skandala, ali Kirjos i dalje koristi svaku priliku da „ubode“ najboljeg svetskog tenisera, najčešće putem društvenih mreža.

Na jednoj od Kirjosovih objava na Instagramu, jedan korisnik ga je provocirao napisavši:

Uživaj u penziji dok Janik osvaja sve. Velike stvari nisu za sve.

Kirjos je brzo odgovorio na ovaj komentar:

Korišćenje steroida nije za sve – odgovorio je Kirjos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter