0
Košarka
Olimpijske igre, docek olimpijaca

Olimpijske igre, docek olimpijaca

DA LI POSTOJI ŠANSA DA KARI IPAK OSTANE NA KLUPI SRBIJE?! Evo šta je rekao selektor Pešić!

Objavljeno: 21.09.24 u 19:15

Ako bude neke ponude, razmatraćemo.“

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, još jednom se osvrnuo na pitanje svog odlaska sa pozicije selektora i potencijalne nove uloge.

U razgovoru za „Sport Klub“, Pešić je jasno stavio do znanja da trenutno ne vidi sebe ni na jednoj funkciji, ali nije isključio mogućnost novih prilika.

Sebe trenutno ne vidim ni u jednoj funkciji, sve zavisi od ponuda, kojih do sada nije bilo. Ne samo našeg Saveza, niti bilo kog drugog –  izjavio je Pešić, demantujući spekulacije o mogućim novim angažmanima, uključujući i ulogu direktora nacionalne selekcije.

Iako se spekuliše da bi mogao preuzeti novu funkciju u Savezu, Pešić je još jednom naglasio da nikakvih konkretnih ponuda nije dobio.

Ponoviću, nisam dobio nikakvu ponudu ni od koga, a moj ugovor sa KSS ističe za koji dan.

Pored toga, odbacio je glasine da bi mogao postati savetnik novog ABA ligaša iz Dubaija. Na kraju, u svom prepoznatljivom stilu, Pešić je završio komentarom uz citat omiljenog glumca Laneta Gutovića:

Ako bude neke ponude, razmatraćemo.

Pešićev ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije ističe uskoro, a sudbina njegove saradnje ostaje neizvesna.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter