0
Domaći fudbal
Andrej Bacanin2 scaled

FOTO: FK Čukarički

ZALOG ZA BUDUĆNOST: Čukarički potpisao novi ugovor sa biserom srpskog fudbala!

Objavljeno: 20.09.24 u 08:15

Od njega se mnogo očekuje u bliskoj budućnosti!

Posle Vojina Serafimovića, Lazara Stojanovića i Luke Đorđevića, novi ugovor sa Čukaričkim potpisao je Andrej Bačanin. Ovaj momak je ujedno prekomandovan u prvi tim, a biće i licenciran za takmičenje u Super ligi Srbije, pa će biti u konkurenciji već za meč osmog kola protiv Jedinstva iz Uba (subota, 18 časova, stadion na Banovom brdu).

Prvi ugovor sa Čukaričkim sam potpisao pre tri godine, godinu dana kasnije sam produžio ugovor. Sada je opet na red došao produžetak, ovoga puta do 2027. godine. Dosta toga se dešavalo u međuvremenu, ali sam imao ogromnu podršku uprave kluba i ovom prilikom želim na tome da im se zahvalim. Naporno sam radio, trudio se da sebe nadogradim kao igrača i kao ličnost. Verujem da sam zaslužio da produžim ugovor, a to je veliki podsticaj za dalji rad i napredak. Hvala i svim trenerima u prethodnom periodu, ali i saigračima – kazao je Andrej Bačanin po potpisivanju novog ugovora.

Andrej Bacanin1 1024x725
FOTO: FK Čukarički

Bačanin igra na poziciji defanzivnog veziste, a u Čukaričkom je od 2019. godine, tada je na Banovo brdo došao iz Crvene zvezde. U međuvremenu je igrao za kadete, potom omladince belo-crnih, a sada je vrlo blizu debija za prvi tim.

Kad već pominje Marka Docića, Bačanin je bio autor prelepog gola protiv vršnjaka Vojvodine pre dve godine, kad je pogodio direktno iz kornera, u stilu selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija. Bilo je u prethodnim sezonama i u Čukaričkom igrača koji su pogađali direktno iz kornera, Marko Docić je između ostalog to učinio u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, dok je Luka Adžić u jednoj utakmici dva puta direktno iz kornera savladao protivničkog golmana.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter