0
Košarka

FOTO: X/ @dallasmavs

VLADE DIVAC I NAJVEĆA GREŠKA U KARIJERI: „Vreme će pokazati da li sam pogrešio oko Dončića!“

Objavljeno: 20.09.24 u 21:51

„Imao sam neke svoje rezone zašto sam odlučio kako sam odlučio…“

Vlade Divac, legendarni srpski košarkaš, u intervjuu za Index.hr dotakao se brojnih tema.

Dok je bio generalni menadžer Sakramento Kingsa propustio Luku Dončića na draftu pre šest godine, o čemu se takođe mnogo govorilo, pošto je Slovenac brzo došao u sam vrh.

– Na toj sam poziciji imao Diarona Foksa, koga sam draftovao godinu dana ranije. U tom trenutku smatrao sam da je Foks igrač koji u idućem periodu može da postane franšizni igrač. Vreme će pokazati da li sam pogrešio. Kako sad stvari stoje, izgleda da jesam, ali imam veru u malog Foksa da će imati bolju karijeru – kazao je, ali je dodatno obrazložio:

– Zanimljivo, Luku je preskočio i Finiks, a tada im je trener bio Igor Kokoškov, koji mu je bio trener u Sloveniji. Atlanta ga je draftovala, ali su ga i oni predali. Tek ga je Dalas uzeo. Luku volim da gledam, jako volim njegovu košarku, ali sam imao neke svoje rezone zašto sam odlučio kako sam odlučio. Možda sam pogrešio, ali će vreme pokazati.

Dotakao se i priča o tome da genijalni Slovenac nije bio Divčev izbor zbog loših odnosa sa njegovim ocem Sašom Dončićem.

– To su obične novinarske budalaštine. Sašu znam jako dobro, volim ga i cenim. Čak je i igrao u Kraljevu dok je Luka bio mali. Nema to veze s vezom. Pratim Luku i vidim da ide pravim putem. Moraće samo da pripazi na telo.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter