0
AdmiralBet ABA Liga

Ioannis Sfairopoulos, head coach of Crvena Zvezda at ABA league round 8 match between KK Crvena Zvezda and KK Mornar, played at Aleksandar Nikolic Hall, 20.11.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

SFEROPULOS PRED START ABA LIGE I PUT NA BLISKI ISTOK: Igramo protiv tima sa velikim ambicijama!

Objavljeno: 20.09.24 u 18:36

„Želim ekipi mnogo zdravlja, da imamo što manje povreda i u svakom takmičenju idemo utakmicu po utakmicu“

Košarkaši Crvene zvezde danas su odradili poslednji trening pred put u Dubai, gde će odigrati meč prvog kola AdmiralBet ABA lige. Utakmica će biti odigrana u „Koka kola“ areni u nedelju od 17:00 sati. 

Trener ekipe, Janis Sferopulos, u izjavi za klupske kanale poželeo je svom timu zdravlje i naglasio da će se Crvena zvezda boriti za pobedu u svakoj utakmici.

Ekipa Crvene zvezde putuje danas u Dubai, gde će imati čitav dan za prilagođavanje na nove uslove.

„Nova sezona počinje protiv Dubaija. Nova ekipa, koja ima velike ambicije. Po prvi put će učestvovati u ABA ligi, a i generalno u evropskoj košarci. Za nas je veoma važno da dobro startujemo sezoni koja će biti duga. Želim da poručim da ćemo se boriti od prve utakmice za svaku pobedu. Trenirali smo, pripremali se za predstojeće mečeve. Želim ekipi mnogo zdravlja, da imamo što manje povreda i u svakom takmičenju idemo utakmicu po utakmicu“, kazao je Sferopulos.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter