0
Evrokupovi

delije navijaci fans supporters zastave, koreografija during the Serbia Cup Kup Srbije Final match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Lagator on May 21, 2024 in Loznica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NA POMOLU ŠOKANTNA ODLUKA: Delijama zabranjeno da gledaju Zvezdu na San Siru?!

Objavljeno: 20.09.24 u 18:18

Čeka se zvanična odluka!

Prema nezvaničnim informacijama Sport Kluba, postoji ozbiljna mogućnost da Delijama bude uskraćen pristup ulaznicama za predstojeću utakmicu na San Siru (Đuzepe Meaci) između Intera i Crvene zvezde, što bi im onemogućilo da ispune kvotu od pet odsto ukupnog kapaciteta.

Ova odluka još nije zvanično potvrđena, ali se veruje da je motivisana bezbednosnim procenama italijanskih vlasti, koje ukazuju na mogućnost sukoba između navijača Crvene zvezde i Rome, čije su tenzije porasle u poslednjih nekoliko godina.

Uprkos ovoj potencijalnoj zabrani, ne očekuje se da će biti uvedena opšta zabrana ulaska srpskim državljanima u Italiju tokom tih dana. Italijanske vlasti žele da izbegnu mogućnost sukoba između navijača Crvene zvezde i Rome na ulicama Milana, kao i u drugim gradovima.

Neki navijači Zvezde već su pribavili ulaznice putem legalnih preprodajnih sajtova, ali postoje upozorenja da ulazak na stadion nije garantovan zbog mogućih policijskih restrikcija. Ukoliko zabrana bude zvanično potvrđena, mnogi navijači će najverovatnije odustati od puta.

1
16
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter