0
Košarka
kosarka
Vlade Divac
bgd, 25.08.2003.
foto: srdjan stevanovic

FOTO: STARSPORT

DIVAC OTKRIO ZBOG ČEGA JE IGRAO U ZVEZDI: Svi znaju da sam ja Partizan, jedna šala je otišla predaleko!

Objavljeno: 20.09.24 u 19:47

„Uvek sam govorio da za reprezentaciju i Partizan igram samo iz ljubavi, sve ostalo je samo rad“

Vlade Divac, legendarni srpski košarkaš, u intervjuu za Index.hr dotakao se brojnih tema, uključujući i svoje iskustvo dolaska u Crvenu zvezdu.  

Divac je u 1998. godine obukao Zvezdin dres, što je izazvalo veliku buru u javnosti, a sada je u razgovoru za „Index“ otkrio kako je do toga došlo.

Bio je to splet neobičnih okolnosti. Jedna moja šala je otišla predaleko i da ne bih ispao neozbiljan, prihvatio sam dolazak u Zvezdu kao jednu od avantura u životu. Iskreno, nije bilo ni drame među navijačima Partizana. Oni su dobro znali da sam partizan. Uvek sam govorio da za reprezentaciju i Partizan igram samo iz ljubavi, sve ostalo je samo rad„, rekao je Divac.

Potom je detaljno opisao kako se sve odigralo.

Kada je bio lokaut, prijatelj, inače zvezdaš, pitao me je da li bih došao u Zvezdu. U šali sam rekao da nema problema. Ovo je stiglo do ljudi u klubu koji su to shvatili ozbiljno. Tada sam pokušavao da izađem, pa sam rekao da će to koštati toliko i toliko. Oni su rekli da. Pa sam im rekao da će morati da plate ogromno osiguranje. I oni su rekli da. Pa kad sam video da ne odustaju, dodao sam da će sve to morati da plate unapred. I opet može. Porez. Može. Sve je bilo moguće. I ništa, nisam imao izbora kada sam se upleo u tu priču„, objasnio je.

2
9
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter