0
Košarka

Head Coach Ergin Ataman Istanbul during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on March 08, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ATAMAN ŽELI DA NADMAŠI ŽELJKA OBRADOVIĆA: Želim da ostvarim više, Partizan ima odličan tim!

Objavljeno: 20.09.24 u 17:51

„Obradović je najveći deo nadasve uspešne istorije Panatinaikosa“

Trener Panatinaikosa, Ergin Ataman, prisustvovao je trening meču između Partizana i Anadolu Efesa (80:81) u dvorani na Glifadi, gde je imao priliku da iz prvog reda prati meč i posmatra performans srpskog i turskog tima.

Ataman, koji trenutno vodi evropskog šampiona Panatinaikos, kao i reprezentaciju Turske, prisustvovao je ovom meču u okviru priprema za memorijalnu utakmicu u čast Pavlosa Janakopulosa, tvorca moderne istorije Zelenih.

Ataman je govorio za „Meridian sport“, gde je izneo svoje misli o predstojećem događaju i atmosferi koja se stvara uoči ove posebne utakmice.

„Izuzetan događaj, nadam se da će sve biti dobro. Željko ima izuzetnu istoriju sa Panatinaikosom. Bićemo vrlo srećni da pobedimo Partizan u tom meču.”

Obradović je pisao istoriju atinskog šampiona, sada je piše Ataman. Koja je sledeća stranica?

„Željko je imao mnogo pobeda, potrudiću se da ga nadmašim i ostvarim više. Obradović je najveći deo nadasve uspešne istorije Panatinaikosa. Došao sam u PAO u izuzetno teškoj situaciji i došli smo do najvišeg nivoa. Ove godine – videćemo.”

Pomno je turski stručnjak posmatrao crno-bele u duelu sa ekipom Tomislava Mijatovića.

„Nov, odličan tim. Ova sezona Evrolige biće izuzetno kompetitivna“, zaključio je Ataman.

Ovaj spektakl će se održati u subotu na antičkom stadionu „Sveatinsko“ (Panatinaiko) u Atini, a meč će početi u 21:00.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter