0
Evrokupovi
Crvena Zvezda v Benfika UEFA Champions League

Crvena Zvezda v Benfika UEFA Champions League

VLADAN MILOJEVIĆ: „Jako je teško, ovakve golove ni na treningu ne smete da primite!“ (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.24 u 22:05

Sigurno da su priželjkivali nešto bolji rezultat.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u 1. kolu ligaške faze Lige šampiona. Od tima Vladana Milojevića bila je bolja lisabonska Benfika, koja je slavila rezultatom 2:1 (2:0).

Nakon utakmice na konferenciji za štampu, medijima se obratio trener Crvene zvezdeVladan Milojević. Na pitanje novinara da li žali zbog rezultata, rekao je:

„U samom pitanju ste dali dosta od odgovora. Možda smo mogli da uđemo hrabrije… ne hrabrije, nego su pojedini igrači bili smušeniji. Opet, Benfika je jedan dobar tim. Držali smo se plana. Hteli smo visok pritisak, želeli smo da ih stiskamo. Neke lopte smo gubili lagano. Mislim da to nije neznanje, već neuigranost. Potrebna je sinergija, neko vreme, gde će u svakom trenutku svi znati gde se nalaze na terenu. Da li mi je žao… mislim da smo zaslužili više od utakmice. Jako je teško, ovakve golove ni na treningu ne smete da primite. Probali smo da se vratimo, reakcija igrača je bila sjajna. Međutim, klasa njihovih igrača, štopera koji su sve čistili. Šta da radimo, to je Liga šampiona. Ovakve greške skupo koštaju.“ – reči su trenera Zvezde, koji potom dodaje:

„Vanja Drkušić se povredio na treningu i nije bio spreman, kao i Nemanja Radonjić koji em je nespreman, em povređen. Dalsio, nisam video da je nešto nekvalitetno odigrao. Ući nezagrejan na ovakvom nivou… Razmišljali smo šta da radimo. Izgubili smo Mimovića, a u tom trenutku smo imali i povređenog Seola. Mi bekove ne znamo, to znate. Bilo je iznuđeno, ali na kraju krajeva Elšnik je odradio pravi posao. Sem stative oni nisu imali ni jednu šansu. Nismo mi imali tu neki problem. Dolazili smo lako do njihovih 20-30 metara.“ – dodao je on.

Mimović je zbog povreme morao ranije da napusti igru, a Vladan Milojević nije optimističan kada je u pitanju njegovo stanje:

Crvena Zvezda v Benfika UEFA Champions League
Crvena Zvezda v Benfika UEFA Champions League

„Plašim se da nije dobro, ali još ne znam. Povreda je stopala.“

Na samom kraju, Milojević je rekao:

„Kako mislite da bi trebalo da se osećam? Nikada nisam upirao prstom ni na koga. I kad gol date, to je rad celog tima. Jednostaavno se takve stvari dešavaju. Niko to nije želeo da radi. Da li pad koncentracije, da li loša procena… Kao i u basketu, pravi faul pa ne mogu da budu laki poeni. Tako i u fudbalu, kada primite gol ne smete na tako lak način.“ – zaključio je on.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter