0
Evrokupovi
Crvena Zvezda vs Benfica, UEFA Champions League

FOTO: STARSPORT

VISOKE MERE PREDOSTROŽNOSTI: Benfika opomenula navijače, spomenuti i Hrvati!

Objavljeno: 19.09.24 u 18:18

Očekuje se veliki broj navijača Benfike!

Navijači Benfike doputovali su u Beograd kako bi podržali svoj tim u susretu protiv Crvene zvezde u okviru Lige šampiona.

Benfika je izdala službeno obaveštenje svojim navijačima, savetujući ih o ponašanju tokom boravka u Beogradu. Okupljanje je planirano ispred sportskog centra „Banjica“, u čijoj blizini su kafići i restorani, pa će navijači imati gde da se opuste pre utakmice.

Navijačima je naglašeno da će ih pratiti policija i da će biti organizovan autobuski prevoz do stadiona, uz mogućnost korišćenja taksi usluga koje su unapred preporučene.

Za ulazak na stadion, navijači su u obavezi da imaju odštampane ulaznice i važeća lična dokumenta. Njima je rezervisan ulaz 25, a kapije će biti otvorene od 16:45 po lokalnom vremenu. Plaćanje unutar stadiona moguće je samo gotovinom u srpskim dinarima.

Takođe, upozoreno je da neće biti dozvoljen unos tvrdih predmeta poput kovanog novca ili upaljača, kao ni zastava koje nisu zvanične zastave Srbije ili Portugala, kako bi se izbegli mogući provokativni potezi, naročito u vezi sa potencijalnim pojavljivanjem zastava „Torcide“.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter