0
Evrokupovi
Crvena Zvezda v Benfika UEFA Champions League

Crvena Zvezda v Benfika UEFA Champions League

RADE KRUNIĆ: „Kilavo – Razočarenje zbog navijača!“ (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.24 u 21:19

Svestan je da su morali mnogo bolje.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u 1. kolu ligaške faze Lige šampiona. Od tima Vladana Milojevića bila je bolja lisabonska Benfika, koja je slavila rezultatom 2:1 (2:0).

„Veliko razočarenje zbog navijača koji su došli u ovom broju jer smo očekivali povoljniji rezultat i presrećan sam zbog debija i svega dolazim euforičan i nažalost zbog rezultata ne mogu da budem srećan i zadovoljan i nadam se da ćemo to popraviti u narednim utakmicama.“ – rekao je vezista Crvene zvezde u razgovoru za Arena Sport, te potom dodao:

„Mislim da smo pokazali koliko možemo u drugom poluvremenu, u prvom smo ušli kilavo i mislim da smo previše poštovali Benfiku iako smo se dogovarali da izađemo hrabrije i na kraju nas je to i koštalo poraza. Mislim da je uticala i Mimovićeva povreda jer na to nismo bili spremni pa smo igrali van pozicije i pred kraj poluvremena smo se dogovorili nešto u svlačionici i izašli pripremljeniji na njihovu postavu, ekipu i pokazali koliko može Crvena zvezda.“ – reči su novog fudbalera „crveno-belih“.

Pred igračima Crvene zvezde sada je „večiti derbi“ sa Partizanom, koji se igra u ponedeljak u Humskoj.

„Sigurno da nije lako, istrošeni smo, ali imamo vremena da se oporavimo i spremimo što bolje jer svi znamo koliko ovo znači i nama i navijačima jer smo pokazali kako treba da igra Crvena zvezda.“ – zaključio je on.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter