1
Evrokupovi
Crvena Zvezda vs Benfica, UEFA Champions League

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ CITIRAO KROJFA NAKON PORAZA OD BENFIKE: Odigrali smo dobro protiv jako dobre ekipe!

Objavljeno: 19.09.24 u 21:20

Prvi utisci trenera Zvezde nakon poraza na startu Lige šampiona!

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u 1. kolu ligaške faze Lige šampiona. Od tima Vladana Milojevića bila je bolja lisabonska Benfika, koja je slavila rezultatom 2:1 (2:0).

Dugo se najavljivao ovaj meč, gotovo sigurno jedan od najbitnijih za crveno-bele u novom formatu Lige šampiona. Ipak, uprkos terenskoj inicijativi, tim Vladana Milojevića nije uspeo da izvuče pozitivan rezultat protiv portugalskog velikana, koji na kraju nosi sva tri boda u Lisabon. Jedini pogodak za Zvezdu postigao je Milson, na asistenciju Šerifa Endijaja.

Svoje prve utiske izneo je i trener crveno-belih Vladan Milojević.

– Mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu. Igrali smo protiv dobrog protivnika. Dva gola su rešila, a sigurno ne smete da ih primite, pogotovo, na ovom nivou. Nije lako vratiti se. Drugačije je vratiti se i kada imate zaostatak. Reakcija je bila vrlo dobra. Odigrali smo dosta dobro protiv jako dobre ekipe. Koštala su nas dva baš jeftina gola. To ne sme ni na treningu da se primi, a kamoli ovde. Fudbal je igra grešaka, idemo dalje – rekao je Milojević i podsetio na legendarnu izjavu Jokana Krojfa koju je nedavno citirao i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.

Potom, Milojević je govorio o povredama i stanju tima.

– Ne znam kakva je povreda Mimovića. Imali smo iznuđenu izmenu. Nismo očekivali da ćemo je imati. Rekao sam, imamo rovite igrače. Imali smo povrede Drkušića, Radonjić još nije spreman, morali smo nešto da pretumbavamo. Generalno, ne znam šta se događa, ali mora da se radi magnetna rezonanca pa ćemo da vidimo.

– Svaka utakmica je bitna. Treba da se odmorimo, imamo sutra trening i idemo dalje – zaključio je Milojević.

0
0
1 Komentara
  1. Eto kako sam i pisao pre nekoliko dana da kada Zvezda bude igrala sa stranim klubovima bice zaljenja i kukanja. Iskreno meni kao Grobaru je zao sto je Zvezda izgubila nikako nisu bili bolji od Benfike ali uprkos sudije iz Evrope imaju duple kriterijume jer nevole Balkan a kamoli da dobro plate Zvezdinu pobedu U nasem prvenstvu Kako sam rekao pre neki dan Zvezda se favorizuje guraju je sudije a u Evropi nema ko da je gura i jos sudije i nebi svirale neki penal za Zvezdu. Ovi stranci u Partizanu su dupe glava neznalice dok Zvezdini stranci su skupo placeni i malo su bolji 30 posto od nasih. Sve skupa nista nevalja setimo se Partizanovog i Zvezdinoga haranja Evropom pre 15 godina i 20 i jos malo pre da ali su tada igrala nasa deca koja su stasala u vrhunske igrace. zalosno da nasu decu koja imalo valjaju odma prodaja stranci trba da igraju ali trojica najvise ali zato vrhunski koji ce da donose golove i rezultate. Sve smo dalje od Evrope u fudbalu. Zelim Zvezdi da pobedjuje u Evropi koliko je moguce sto vise a u nasem prvenstvu da gube sto vise ja sam realan navijac juga

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter