0
Evrokupovi
Crvena Zvezda vs Benfica, UEFA Champions League

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU: Milojević prokomentarisao povredu Mimovića i otkrio zbog čega nije igrao Radonjić! (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.24 u 22:27

„Povreda Mimovića nam nikako nije trebala“

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u 1. kolu ligaške faze Lige šampiona. Od tima Vladana Milojevića bila je bolja lisabonska Benfika, koja je slavila rezultatom 2:1 (2:0).

Ognjen Mimović morao je da napusti igru zbog povrede u 26. minutu, a trener Vladan Milojević nije optimističan kada je u pitanju stanje povrede mladog fudbalera Zvezde.

Mi nemamo bekove. Povreda Mimovića nam nikako nije trebala, imali smo problem i sa Seolom, a Rodić je povređen, biće van tima, naredne dve, tri nedelje. Plašim se da Mimović nije dobro. U pitanju je stopalo, otišao je na snimanje. Da ne slutim, ali nisam veliki optimista

Jedno od poslednjih pojačanja Nemanja Radonjić presedeo je čitav meč na klupi, a Milojević je otkrio i zbog čega. Takođe nije bilo ni Vanje Drkušića.

– Drkušić je dobio udarac na treningu, nije uspeo da se oporavi. Radonjić je em povređen, em totalno nespreman, trebace mu dosta vremena da se vrati u ritam.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter