0
Evrokupovi
Crvena Zvezda v Partizan Fudbal Kup Srbije Finale Final Season 2021/2022

Crvena Zvezda v Partizan Fudbal Kup Srbije Finale Final Season 2021/2022

LAZAR MARKOVIĆ PROGNOZIRAO REZULTAT ZA PORTUGALSKE MEDIJE: Bivši fudbaler Benfike naglasio, „obratite pažnju na Kataija, Ivanića i Radonjića“!

Objavljeno: 19.09.24 u 15:30

„Uvek je teško igrati na tom stadionu, to je veoma teško za bilo koji tim, pa će biti i za Benfiku.“

Bivši fudbaler Partizana, Lazar Marković, dao je svoje viđenje predstojeće utakmice između Crvene zvezde i Benfike, timova koje će se suočiti u grupnoj fazi Lige šampiona.

Marković, koji je u sezoni 2013/14 nosio dres portugalskog kluba, smatra da će to biti jedan od najuzbudljivijih duela u ovom delu takmičenja.

To je jedan od najzanimljivijih mečeva ove faze Lige šampiona – izjavio je Marković za portugalski list „Record“.

Srpski fudbaler smatra da bi susret mogao da završi bez pobednika, dodajući:

Pobednik? Verujem da bi moglo završiti nerešeno…

Marković, koji je od malena navijač Partizana, priznaje da ovaj meč ima posebnu dimenziju za njega zbog povezanosti s Benfikom, ali naglašava svoju lojalnost crno-belima:

Ja sam od malena navijač Partizana. Ova utakmica mi je zanimljiva zbog Benfike, koju takođe pratim, ali, Partizan je moj klub iz srca.

Dotakao se i atmosfere na stadionu „Rajko Mitić“ koja često stvara pritisak na protivničke timove.

Ne volim previše tu atmosferu… rekao je Marković kroz šalu, ali je dodao da očekuje da će ta atmosfera biti izazov za Benfiku.

Uvek je teško igrati na tom stadionu, to je veoma teško za bilo koji tim, pa će biti i za Benfiku. Zato kažem, ovo će biti izuzetno zanimljiv meč – zaključio je Marković.

Osim toga, Marković je istakao da Crvena zvezda ima kvalitetan sastav i nekoliko igrača koji mogu da predstavljaju ozbiljnu pretnju za portugalski tim.

Imaju dobar tim, imaju dobre igrače – rekao je, dodajući da bi posebno trebalo obratiti pažnju na Radonjića, ali i na Ivanića i Kataija, koji bi mogli napraviti razliku na terenu.

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter