0
Evrokupovi
Crvena Zvezda vs Benfica, UEFA Champions League

Crvena Zvezda vs Benfica, UEFA Champions League

ELŠNIK NAKON PORAZA: „Imam osećaj da smo zaslužili više!“ (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.24 u 21:41

Svestan je da su morali mnogo bolje.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u 1. kolu ligaške faze Lige šampiona. Od tima Vladana Milojevića bila je bolja lisabonska Benfika, koja je slavila rezultatom 2:1 (2:0).

Potpuno su razočarani fudbaleri Crvene zvezde nakon poraza, iako su navijači zadovoljni prikazanim. Svoje viđenje utakmice izneo je i Timi Maks Elšnik:

„Sigurno. Propustili smo dosta toga u prvih 25 minuta. Izgubili smo koncentraciju i fokus. Poklanjali smo im loptu u opasnoj zoni, a oni imaju kvalitet da to kazne. Atmosfera na stadionu je malo pala, jer je bilo 2:0 za njih. U drugom poluvremenu smo izašli dobro i pokazali da imamo kvalitet. Kontrolisali smo utakmicu, imali šanse za gol i samo se čekalo kad će lopta ući, ali jednostavno nije htela. Imam osećaj da smo zaslužili više, ali smo sami sebi krivi za loš početak. Tu je puno stvari koje možemo uzeti da nadogradimo.“ – rekao je reprezentativac Slovenije, te potom dodao da nije očekivao ulogu beka:

„Nisam očekivao. Desila se povreda, nadam se da će Mimović biti dobro. To su stvari koje ne smeju da te iznenade, u fudbalu je sve moguće. Na bekovima smo tanki. Pitali su me da li mogu da pokrijem, rekao sam da mogu, Igram sve pozicije, ova je malo drugačija, ali mislim da sam napravio dobar posao. Nadam se da se neću tu zadržati. Osećao sam se komforno u sredini, ali treba se žrtvovati za ekipu.“ – zaključio je on.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter