0
Evropske lige
u9EOx233333333J9R

FOTO: AS Roma

VELIKO IZNENAĐENJE U RIMU: De Rosi je prošlost, Hrvat preuzima Romu!?

Objavljeno: 18.09.24 u 14:14

Veliki trenerski iskorak bi to bio za njega.

Hrvatski stručnjak Ivan Jurić nalazi se na pragu preuzimanja klupe Rome, nakon što je klub jutros otpustio Danijelea De Rosija. Italijanski mediji javljaju da je Jurić nadomak potpisivanja ugovora koji bi ga vezao za rimski klub do juna 2025. godine, s mogućnošću automatskog produženja ukoliko Roma izbori plasman u Ligu šampiona.

Jurić je bez angažmana od leta, kada se rastao sa Torinom nakon tri godine uspešne saradnje. Pre toga, svoje ime je izgradio vodeći Veronu i Đenovu, gde je imao čak tri mandata od 2016. do 2018. godine.

Njegovo bogato iskustvo na italijanskoj sceni započelo je davno, kada je radio kao pomoćni trener u Palermu, a zatim vodio Mantovu i Krotone pre nego što je stigao na veliku pozornicu Serije A. Kao bivši fudbaler, Jurić je takođe većinu karijere proveo u Italiji, gde je nosio dres Đenove i Krotonea, pre nego što se posvetio trenerskom poslu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter