0
Evropske lige

FOTO: Tottenham

TRENER TOTENHEMA POLUDEO: „Reci to meni, dobićeš pesnicu u nos!“

Objavljeno: 18.09.24 u 15:50

Svašta se dešava u današnje vreme.

Trener Totenhema, Angelos Postekoglu, pružio je podršku Brenanu Džonsonu, koji se našao na udaru uvreda na društvenim mrežama zbog lošijih nastupa na početku sezone. Džonson, koji je prošle godine stigao u Totenhem iz Notingem Foresta za 47,5 miliona funti i potpisao šestogodišnji ugovor, suočava se sa sve većim nezadovoljstvom navijača.

Posle derbija protiv Arsenala, uvrede su kulminirale, što je Džonsona primoralo da deaktivira svoj Instagram nalog kako bi se zaštitio od neprijatnih komentara. Postekoglu je odlučno stao u odbranu svog igrača, osudivši anonimne napade na društvenim mrežama, naglašavajući koliko je važno podržati sportiste u ovakvim situacijama.

„Ovo prerasta u zlostavljane, i veći deo tog zlostavljanja je postao ličan. Ne vidim to kao što neki kažu kao deo posla. Činjenica da igrači koji se nađu u ovakvim situacijama moraju da ograniče svoj svet zbog… pa mislim kakve su to osobe koje pišu ovakve uvrede?“ – rekao je trener Totenhema, te potom dodao:

„Ktitike su jedna stvar, to prihvatiš. Ali da sedneš i napišeš anonimno nešto uvredljivo.. Hajde, reci to meni, dobićeš pesnicom po nosu i nećeš to više nikada ponoviti. Ali, takvi to ne rade na taj način.“ – zaključio je on.

 

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter