0
Evrokupovi
erling haland bisek mančester siti inter

FOTO: X/@Inter

LIGA ŠAMPIONA: Na Etihadu dosta prilika ali ne i golova, Seltik brojao do pet, Đirona umalo do senzacije u Parizu! (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.24 u 22:58

Viđeno je ukupno 10 golova, od čega čak šest na jednom meču. 

Odigrane su i preostale četiri utakmice današnjeg programa ligaške faze u Ligi šampiona. Viđeno je ukupno 10 golova, od čega čak šest na jednom meču. 

I to u Škotskoj, gde su fudbaleri Seltika deklasirali ekipu Slovana iz Bratislave sa 5:1.

Poveo je tim Brendona Rodžersa u 17. minutu preko Lijama Skejlsa, da bi ostatak golova videli u drugom delu. Već u 56. minutu bilo je 3:0, a precizni su bili Furuhaši i Engels.

U 61. minutu Vimer je dao veštačko disanje Slovanu, ali je devet minuta kasnije Maeda postigao i 4. gol za domaće. Konačan rezultat postavio je Idah u 87. minutu.

Derbi dana odigran je na Etihadu, gde je Mančester siti dočekao Inter. Ipak, ovoj utakmici su nedostajali samo golovi, a nije da nije bilo prilika. 

Uputio je tim Pepa Gvardiole 23 udaraca ka golu Jana Zomera, ali nije uspeo da ga probije. Očekivano, upravo je Švajcarac izabran za igrača ovog meča.

Pokušavao je i Inter, imali su nekoliko velikih prilika, ali se poput Zomera istakao i Ederson.

PSŽ je tek u 90. minutu uspeo da slomi debitanta u Ligi šampiona, ekipu Đirone – 1:0.

Đirona je po prvi put zaigrala u Evropi i bila nadomak prvog boda već na startu. Ipak, snove Španaca srušio je Nuno Mendes u 90. minutu meča.

U Brižu je Borusija Dortmund bila prilično ubedljiva i slavila sa 3:0.

Odličan start Borusije, ipak, iako je na kraju upisana ubedljiva pobeda, prvi pogodak smo videli tek u 76. minutu. Precizan je bio Gitens, da bi isti fudbaler deset minuta kasnije postigao i drugi gol na meču.

Konačan rezultat postavio je Guirasi sa bele tačke u petom minutu nadoknade.

Standings provided by Sofascore
1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter