0
ATP

FOTO: Twitter/@LaverCup

FEDERER IZNENADIO REČIMA O ĐOKOVIĆU: „Tačno je da je imao neke povrede, ali…“

Objavljeno: 18.09.24 u 18:24

„Mislim da će on biti jedan od favorita za osvajanje Australijan opena“

Rodžer Federer, legendarni švajcarski teniser, govorio je o svojim najvećim rivalima, Rafaelu Nadalu i Novaku Đokoviću, pred početak Lejver kupa u Berlinu.

Tom prilikom je posebno istakao Novaka Đokovića, koji je i dalje u vrhu svetskog tenisa i jedan od glavnih favorita na najvećim turnirima.

FOTO: Twitter/@rolandgarros

Federer je naglasio da vidi Đokovića kao jednog od favorita za osvajanje Australijan opena.

– Osvojio je zlato na Olimpijskim igrama i takmiči se regularno. Tačno je da je imao neke povrede, ali one su normalne kada krenete da starite. Mislim da će on biti jedan od favorita za osvajanje Australijan Opena, zajedno sa Sinerom i Alkarasom. Siner mora da brani titulu, Karlos ima potencijal da osvoji sva četiri Grend Slema, tako da će to biti vrlo interesantan turnir – rekao je Federer.

Koliko u Novaka veruje toliko u Rafaela Nadala – ne. 

– Sa Rafom ne znamo šta će dogoditi, videćemo. Teško mi je da bilo šta prognoziram o Nadalu jer jedva da je igrao poslednje dve godine – podvukao je legendarni švajcarski teniser.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter