0
Evrokupovi
zvezda press 52465

FOTO: STARSPORT

DUARTE ISTAKAO DA JE UZ VELIKU PODRŠKU DELIJA SVE MOGUĆE: „Oni nas podižu kada nam je potrebno!“ (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.24 u 16:26

„Meni je u glavi samo da pobedimo, ne da li ću ja dati gol, važna je samo Zvezda, ako bude moguće daću i gol i tim bolje“

Crvena zvezda sutra od 18:45 na svom terenu dočekuje Benfiku, u okviru prvog kola Lige šampiona.

Uoči tog susreta, medijima su se obratili trener Vladan Milojević i napadač „crveno-belih“ Bruno Duarte. 

Jedno od pitanja sa Duartea bilo je da opiše šta je to posebno kada je Marakana u pitanju i atmosfera koja vlada na stadionu kada Zvezda igra velike utakmice.

– Ovde na Marakani nam naši navijači dosta pomažu. Oni nas podižu kada nam je potrebno. Kada započne igra i uđe na teren osećamo dobru energiju i mislim da sve ove ekipe, ne samo Benfika, već sve koje dođu na Marakanu, osećaju energiju koja je u našu korist i to moramo da koristimo – istakao je Duarte.

On je naglasio i da mu nije bitno da li će dati gol, samo da ekipa pobedi.

– Naravno, napadači žive od golova i hvala Bogu imamo dobar posao, dobro radimo, siguran sam da ćemo protiv Benfike imati dobar rezultat. Uvek kada napadač napada, oseća se sigurnost da ćemo dati gol, ali to mi ne smeta, njihovi napadači mi ne smetaju, meni je u glavi samo da pobedimo, ne da li ću ja dati gol, važna je samo Zvezda, ako bude moguće daću i gol i tim bolje.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter