1
Fudbal
Rade Bogdanovic

FOTO: Printscreen/YouTube

NOVA HIT IZJAVA RADETA BOGDANOVIĆA: „Treća se dobro plaća, ali ne spavaš, a i žena ostaje sama kući“ (VIDEO)

Objavljeno: 17.09.24 u 08:37

„Iskren da budem , hteo sam da pobegnem“

Bivši fudbaler i sadašnji fudbalski analitičar, Rade Bogdanović, često izaziva reakcije gde god se pojavi, ponajviše zbog svojih upečatljivih izjava koje često izazovu široke diskusije. Gostujući u podkastu „Indirekt“, Bogdanović je privukao pažnju pričom o svojim mladalačkim danima, kada je radio u fabrici, i to na specifičan način.

Znao sam da moram da postanem fudbaler. To mi je bilo u podsvesti zato što je to za mene bio jedini izlaz – da ne završim na nekim banderama ili fabrikama. Radio sam u Energoinvestu leti, preko studentske zadruge i taj rad u fabrici mi je pokazao ‘lli si bos ili si hadžija’. Prva, druga, treća smena… Treća se dobro plaća, ali ne spavaš, a i žena ostaje sama kući – rekao je kroz smeh Bogdanović.

Bogdanović je otkrio i koliko je bio nestrpljiv da napusti posao u fabrici i potpuno se posveti fudbalu.

To je tada bila praksa. Iskren da budem, hteo sam da pobegnem. Otac mi je imao tu ideju u Energoinvestu… Bio je jedan direktor, Pašo smo ga zvali, nameračio me je da budem stipendista Energoinvesta, da radim tamo, oni putuju i idu po zemljama Afrike… Da imam dobru platu. Joj, na čengelama gore da visim, na dalekovodu… Bolje na ogradi kod navijača da visim posle datog gola. Bio sam uporan jer sam voleo fudbal. To moraš da voliš. Mislim da sam 100 odsto pogodio dve stvari u životu koje moraš da izabereš – šta ćeš da radiš i s kim ćeš da živiš – izjavio je Bogdanović, naglašavajući svoju odlučnost da sledi svoje snove.

10
2
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter