3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDAN TERZIĆ: Crvena zvezda je simbol srpstva, to su nam u amanet ostavili slavni prethodnici!

Objavljeno: 16.09.24 u 14:14

U četvrtak fudbalski klub počinje takmičenje u novom formatu Lige šampiona i pozivam vas sve da ih podržite protiv Benfike“

Zvezdan Terzić, predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda, danas je istakao važnost tradicije i simbolike Crvene zvezde u srpskom sportu, naglašavajući da je klub „uvek bio simbol srpstva“ i da se nasleđe slavnih prethodnika mora poštovati.

Povodom uspeha crveno-belih na evropskoj sceni, na svečanosti je uručeno priznanje „Zvezdin štit u Evropi“ predstavnicima 14 klubova iz raznih sportova koji će ove sezone predstavljati Crvenu zvezdu na evropskom nivou.

– Zvezda je oduvek bila simbol srpstva, to su nam u amanet ostavili slavni prethodnici i nikada ne smemo zaboraviti da svaki dan budemo bolji i pozitivan primer svima drugima – rekao je danas predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Okupili smo se u nedelji kada počinju evropska takmičenja. Marljivim radom ste se izborili za to i ponosni smo na vas. Imaćete priliku da na pravi način predstavljate Zvezdu, Beograd i Srbiju. U četvrtak fudbalski klub počinje takmičenje u novom formatu Lige šampiona i pozivam vas sve da ih podržite protiv Benfike i pokažete zajedništvo koje krasi crveno-belu porodicu – istakao je Terzić.

Predsednik Skupštine SD Crvena zvezda Stojan Vujko istakao je da je rekordnih 14 klubova u Evropi ogroman uspeh.

– Čestitam vam i želim da vam poručim da smo ponosni na vas. Želimo da se vratite sa dobrim rezultatom, da nosite crveno-beli štit ponosno, da nema lakih poena protiv Zvezde i da osvojite medalje i trofeje.

U ime nagrađenih zahvalio se kapiten fudbalera Uroš Spajić.

– Želim nam da nastavimo da nižemo dobre rezultate jer Zvezda zaslužuje da bude među najboljima. Srećno svima – istakao je Spajić.

9
6
3 Komentara
  1. Pa nosite kranove na Kosovo pa zidajte po Kosovu veliki Srbi . Povedite i palačinkara ako sme da ode . Govnari simboli Srpstva hihihi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Stubovi srpstva: Glazer, Drkusic, Elsnik, Kanga, Djiga, Seol, Gomes Dalsio, Prucev, Milson, Endiaje, Duarte, Olanjinka, Silas,…
    Crvi srpstva: „terzinjo“-crvena poternica, „čovesku“ – saradnja sa Srbima na KiM, „abolirinjo“-leva ruka desni dzep, ON-koji se krije iza najvise filmske nagrade….
    Proplakalo srpstvo: Agrobanka, Marfin banka, Automoto savez Srbije, Javna komunalna preduzeca Beograda, budzet Republike Srbije, naivni gradjani,…
    Podrska crvljivim stubovima: ONI sto imaju vezi sa Bogom a inace su savetodavci Mirotica….

    5
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter