0
Domaći fudbal
Crvena Zvezda v Bode/Glimt UEFA Champions League Play Off

Crvena Zvezda v Bode/Glimt UEFA Champions League Play Off

ZVEZDA OBAVILA VELIKI POSAO: Najperspektivniji igrač crveno-belih potpisao ugovor do 2029. godine! (FOTO)

Objavljeno: 16.09.24 u 18:19

Naslednik Koste Nedeljkovića.

Crvena zvezda produžila je ugovor sa talentovanim desnim bekom i već standardnim prvotimcem Ognjenom Mimovićem do 2029. godine.

– Veoma sam srećan zbog produžetka saradnje sa Zvezdom i hvala ljudima iz kluba na ukazanom poverenju. Nadam se da ću ispuniti sva očekivanja i da ću osvojiti još mnogo trofeja sa Zvezdom. Nastaviću da radim kao i do sada, maksimalno na svakoj utakmici, i mislim da mi je gol protiv Bodea nagrada za tu posvećenost. Nagrada je i produžetak ugovora svakako – izjavio je Mimović, ističući da mu je na novom ugovoru prvi čestitao tata.

mimovic 1
FOTO: Printscreen/FK Crvena zvezda

Svestan važnosti predstojeće nedelje, Mimović je dodao:

U narednih sedam dana očekuje nas i utakmica sa Benfikom, kao i večiti derbi. Pozivam sve navijače da nas podrže, a nadam se da ćemo ostvariti pozitivne rezultate i opravdati ono što se očekuje od nas. Spremni smo za sve izazove i radujem se utakmicama koje slede – zaključio je Mimović.

mimovic 2
FOTO: Printscreen/FK Crvena zvezda
17
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter