1
Domaći fudbal

Guelor Kanga navijaci delije sever Superliga Srbije, derbi, Crvena Zvezda - Partizan Beograd, Srbija 27.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŠTA ĆE BITI SA KANGOM I ZVEZDOM: Gabonac se oglasio i stavio tačku na spekulacije! (FOTO)

Objavljeno: 16.09.24 u 14:33

Ovo nije prvi put da Kanga pravi ovakve poteze na društvenim mrežama…

Gelor Kanga, fudbaler Crvene zvezde, izazvao je pažnju obrisavši sve svoje fotografije na Instagramu i otprativši klupski nalog, što je dovelo do spekulacija da je nezadovoljan jer ne dobija dovoljno prilika za igru i da nije u najboljim odnosima sa trenerom Vladanom Milojevićem.

Ovo nije prvi put da Kanga pravi ovakve poteze na društvenim mrežama, što je mnoge navelo na razmišljanje o njegovom statusu u klubu.

Međutim, Kanga je brzo otklonio sumnje objavivši timsku fotografiju uz poruku „Zvezda familija„, a u komentaru je naglasio: „Ne, ja sam u Zvezdi i treniram„.

Da li su eventualni problemi rešeni ili je ovo bio samo trenutak nesuglasica, ostaje da se vidi u narednim utakmicama, s obzirom na to da Kanga nije nastupao od 3. avgusta, kada je igrao protiv Tekstilca u Bačkoj Palanci.

7
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter