0
Kladionica
FK Crvena Zvezda v FK Bodo/Glimt UEFA Champions League Play Off Second Leg

FK Crvena Zvezda v FK Bodo/Glimt UEFA Champions League Play Off Second Leg

LIGA ŠAMPIONA POČINJE: Kako će evropska elita započeti takmičenje?

Objavljeno: 16.09.24 u 16:59

Crvena Zvezda dočekuje ekipu Benfike 19. septembra.

Nakon duge pauze, evropski fudbal se vraća na male ekrane!

Zvezda dočekuje Benfiku na stadionu Rajko Mitić 19. septembra, a u utorak nas očekuje uzbudljiva utakmica između Milana i Liverpula!

Italijanski klub je loše započeo sezonu, osvojivši samo 5 bodova nakon 4 utakmice. Njihovi rivali su, sa druge strane, prekinuli pobednički niz porazom od Notingem Foresta u poslednjem kolu, te se od oba tima očekuje bolji performans.

Bajern dočekuje Dinamo Zagreb, dok prošlogodišnji šampioni iz Madrida igraju protiv VfB iz Štutgarda i započinju takmičenje sa manje pritiska.

Jedan od derbija ovog kola odigraće se u Mančesteru, gde najbolji tim engleske u prošloj sezoni dočekuje ekipu Intera, koja će pokušati da zaustavi tim Sitija i sjajnog Halanda.

Da bi sezona bila još zanimljiva, PinnBet je spremio posebnu akciju! Ispratite evropska fudbalska takmičenja, odigrajte specijale vezane za određene igrače, i borite se vredne nagrade!

Da biste igrali specijale, morate imate korisnički nalog na pinnbet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem PinnBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje do 100.000 dinara bonusa dobrodošlice!

 

Isprati utakmice, vezuj po želji i sastavi dobitnu kombinaciju!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter