0
Fudbal
PRVALIGABIH

FOTO: Printscreen/Facebook/ Prva liga FBIH

JEZIV SUDAR GLAVAMA U PRVOJ LIGI BIH: Golman se neoprezno zaleteo na igrača! (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.24 u 17:37

„Sudija utakmice nije sankcionisao Sablja, jer je pre samog kontakta signalizirana ofsajd pozicija Husića, što je izazvalo dodatne polemike među prisutnima.“

Utakmica između Tomislava i Budućnosti iz Banovića, u okviru 5. kola Prve lige FBiH, završila je rezultatom 1:1, ali rezultat je ostao u senci incidenta koji je izazvao golman domaćeg tima, Ivan Sabljo.

Tokom susreta, došlo je do ozbiljnog sudara između golmana Tomislava i napadača Budućnosti, Anela Husića. U jednom trenutku igre, obojica su se zaletela na loptu, ali Sabljo je agresivno izašao iz svog šesnaesterca, u pokušaju da boksuje loptu, i tom prilikom snažno udario Husića. Udarac je bio takav da je napadač gostujućeg tima završio u bolnici, gde mu je dijagnostikovan blaži potres mozga, a na licu mu je zbog posekotina bilo potrebno šivenje.

Sudija utakmice nije sankcionisao Sablja, jer je pre samog kontakta signalizirana ofsajd pozicija Husića, što je izazvalo dodatne polemike među prisutnima. Situacija je prošla bez disciplinskih mera, a igra se nastavila uprkos ozbiljnosti povrede.

Uprkos opasnoj situaciji, meč je završen bez dodatnih incidenata, a oba tima su odnela po bod sa ovog susreta.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter