0
Košarka

Gregor Glas (C) celebrate with Mathias Lessort , Yam Madar, Zach LeDay during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Buducnost at Stark Arena on November 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JAM ŽALI ŠTO JE OTIŠAO IZ PARTIZANA: Izraelac smatra da je Madar napravio grešku odlaskom iz Beograda!

Objavljeno: 16.09.24 u 13:53

„Ako ne igraš u Bajernu, ne znam koliko će to trajati“

Pini Geršon, iskusni izraelski košarkaški trener, smatra da je Jam Madar pogrešio odlaskom iz Partizana.

Nakon što je napustio Beograd, Madar nije uspeo da pronađe svoje mesto u Fenerbahčeu, gde mu trener Dimitris Itudis jeste davao prilike, ali ne onoliko koliko je mladi Izraelac očekivao.

Dolaskom Šarunasa Jasikevičusa, Madar je izgubio značajnu minutažu i na kraju potpuno ispao iz rotacije turskog kluba. Kako bi dobio više šanse za igru, prešao je u minhenski Bajern, gde sada pokušava da se ponovo nametne i pronađe svoj ritam na terenu.

Yam Madar during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Game 3 match between Partizan and Cedevita Olimpija at Stark Arena on June 06, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

– Kada je Madar bio na terenu, Makabi je napravio seriju 12:0 i odmah je izašao iz igre. Ne računa na njega kao igrača u rotaciji, već kao dopunskog. Da li je ulazak u igru kao deveti, na pet minuta, igranje u Evroligi? Ne – rekao je poznati trener u podkastu „Geršon i prijatelji“.

Smatra Geršon da je Madar pogrešio kada je doneo odluku da napusti Partizan.

– Ne znam koje je opcije imao, ali danas, po mom mišljenju, žali što je napustio Partizan. Fener je imao sve zvezde i bio je preveliki za njega, nisu računali na njega. To mogu i da razumem, imali su velike ambicije. Ali, ako ne igraš u Bajernu, ne znam koliko će to trajati – podvukao je Geršon.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter