0
Evropske lige
Slovenia vs Serbia UEFA EURO 2024 Group C

Slovenia vs Serbia UEFA EURO 2024 Group C

ITALIJANI UDARILI NA VLAHOVIĆA: Oglasio se trener Juventusa i na ovaj način stao uz srpskog napadača!

Objavljeno: 16.09.24 u 17:17

„Ako nismo primili gol, to je takođe zahvaljujući njemu. Ako on nije postigao gol, to nije samo njegova krivica.“

Juventus se suočava sa oštrim kritikama medija nakon što u dva uzastopna meča nisu uspeli da zatresu mrežu protivnika, a posebno se na udaru našao napadač srpskog porekla Dušan Vlahović.

Ovaj talas nezadovoljstva dolazi samo dan pre nego što će tim iz Torina započeti svoju Ligu šampiona protiv PSV Ajndhovena, prvi put nakon dvogodišnje pauze.

Uprkos pritiscima, trener Juventusa, Tijago Mota ostao je pribran i smireno je odgovorio na pitanja novinara, fokusirajući se na širu sliku.

Važna stvar je prihvatiti kritiku i nastaviti dalje. Davao je golove i nastaviće da ih daje, ali najvažnije je da se neguje timski duh. To je ono što nam pomaže najviše. Ako nismo primili gol, to je takođe zahvaljujući njemu. Ako on nije postigao gol, to nije samo njegova krivica. To je kolektivna odgovornost. On je dobro, a ostalo je deo našeg poslaizjavio je Mota.

Mota je dodatno naglasio jednostavnost fudbalske igre, govoreći o tome šta očekuje od svojih igrača u meču protiv PSV-a.

Fudbal je jednostavan. Sutra želim da vidim tim koji je u potpunosti svestan situacije. Igramo kao jedno – branimo se i napadamo zajedno. Važno je da se međusobno podržavamo, da čuvamo naš gol, ali i da pametno koristimo loptu kada je imamo. Naša igra mora da podrži napadače, ceo tim je deo toga. Imamo ispravan stav, i na terenu i na treninzima – zaključio je trener.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter