0
Domaći fudbal
460228881 536695242069727 5841138559731002058 n

FOTO: OFK Beograd

HEROJ OFK BEOGRADA ISKREN: „Pobeda je draža jer smo stigli do nje nakon preokreta!“ (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.24 u 21:21

Imao je debi iz snova!

Fudbaleri OFK Beograda savladali su Partizan u Zaječaru u okviru 8. kola Superlige Srbije – 3:2 (1:2)

Pobednički pogodak za „Romantičare“ postigao je Jovan Stojilković u 94. minutu utakmice, nakon asistencije Mituljikića. Koliko mu to zapravo znači, otkrio je i sam:

Nisam mogao da poželim bolji debi. Drago mi je zbog debitantskog gola, ali pre svega usled činjenice da smo savladali odličnog rivala. Pobeda je utoliko draža jer smo do nje stigli posle preokreta, u poslednjim sekundama meča – rekao je za Meridian sport, te potom dodao:

Iza mene je težak period i drago mi je da sam novo poglavlje otvorio na idealan način. Podrška saigrača mi je ulila dodatno samopouzdanje. Svi u klubu su mi pružili podršku, a osokoljen veropm u mene potrudio sam se da se odužim na pravi načuin. Iako sam gol postigao košarkaškim rečnikom uz zvuk sirene, do poslednje sekunde sam verovao da možemo do preokreta. Uvek imam stav da je kraj tek kada sudija odsvira što se ovaj put isplatilo. Bio sam svestan kada je Mituljikić poslao loptu da je prilika koju imam verovatno poslednja na utakmici, ali nisam zbog toga imao pritisak, asistencija je bila takva da je meni ostao lakši deo posla – zaključio je Stojilković.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter