0
Ostali sportovi
RK Partiza v RK Partizann Arkus Liga Season 2022/2023

FOTO: STARSPORT

DONETA ODLUKA NAKON PREPUCAVANJA I SAOPŠTENJA: Poznato gde će biti odigran derbi između Voše i Partizana!

Objavljeno: 16.09.24 u 14:48

Logična odluka…

U prvom kolu Super rukometne lige Srbije, šampion Vojvodina planirao je da ugosti Partizan u svojoj dvorani Slana bara, ali je rukovodstvo lige odlučilo da ovaj objekat ne ispunjava bezbednosne uslove za oba kluba i njihove navijače. Zbog toga je odlučeno da se meč održi u velikoj dvorani SPENS-a u Novom Sadu, u sredu u 18.00, uz direktan prenos na RTS-u i Areni Sport.

Ova odluka dolazi nakon pojačanih tenzija između Vojvodine i Partizana, uz rat saopštenjima između klubova, što je postalo česta praksa u srpskom rukometu.

Novosađani su obavestili svoje navijače da ulaznice mogu da se preuzmu u naredna 24 sata, s tim da će domaći navijači biti smešteni na zapadnoj tribini SPENS-a, dok će Grobari moći da preuzmu karte u dogovoru sa Partizanom.

Ovaj susret dolazi nedugo nakon što su Vojvodina i Partizan odmerili snage u Superkupu Srbije u Banjaluci, gde je Vojvodina pobedila rezultatom 24:22, odbranivši trofej.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter